کارشناس پليس فتا استان بوشهر تاکيد کرد:
دختران از انتشار اطلاعات شخصي و خصوصي خود در فضاي مجازي اجتناب کنند
کارشناس پليس فتا استان بوشهر با بيان اينکه حفظ حريم خصوصي در فضاي مجازي در گام اول بر عهده خود کاربر است، گفت: رعايت اين حريم در فضاي مجازي مانع از تعددي مجرمان سايبري به آن شده و کاربر را در برابر بسياري از تهديدات مثل اخاذي، باج خواهي و... حفظ ميکند.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان؛ به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس فتا: کارشناس پليس فتا استان بوشهر در راستاي آشنايي نوجوانان با فرصتها و تهديدات فضاي مجازي در جمع دانش آموزان هنرستان دخترانه رازي، ضمن تعريف لغوي فضاي سايبري و معرفي پليس فتا به وظايف و اهميت تأسيس اين پليس در سطح کشور پرداخت و گفت: امروز دشمن سعي ميکند از راههاي گوناگون به اخلاق اسلامي جوانان لطمه وارد کند که شما به عنوان سرمايههاي گرانبهاي انقلاب اسلامي و آينده سازان کشور عزيز بايد هوشيار و هوشمندانه گام برداريد و سعي کنيد آگاهانه در فضاي مجازي فعاليت کنيد و از فرصتهاي آن در پيشبرد اهداف بلندتان استفاده کنيد.
وي با توجه به توسعه روزافزون فضاي مجازي از دانش آموزان خواست: سواد اينترنتي خود را افزايش داده و با دقت خاصي از اين فضا استفاده کنند و سعي کنند به هيچ عنوان اطلاعات شخصي و خصوصي خود را در گروههاي اجتماعي انتشار ندهند
.
به گفته وي انتشار فايلهاي خصوصي از مهمترين آسيبهاي اجتماعي در نوجوانان است.
اين کارشناس سايبري با اشاره به سرقت اطلاعات شخصي کاربران توسط مجرمان سايبري گفت: مهمترين مانع براي جلوگيري از سرقت اطلاعات کاربران، عدم انتشار و به اشتراک گذاري تصاوير و اطلاعات شخصي و محرمانه است.
وي تاکيد کرد: حتي سيستمهاي رايانهاي متصل به اينترنت بايد فاقد اطلاعات مهم شخصي، خصوصاً عکسهاي خانوادگي باشد
.
اين کارشناس سايبري در بخش ديگري از سخنان خود با توجه به سرقتهاي حساب بانکي توسط سارقان در فضاي مجازي به خريد کالا به صورت اينترنتي اشاره کرد و گفت: هيچگاه ناآگاهانه و بدون هماهنگي با خانواده از سايتهاي اينترنتي کالايي خريداري نکنند و در خريد آنلاين حتما مراقب دام فيشينگ مجرمان سايبري باشيد.
کارشناس پليس فتا در ادامه اعتياد اينترنتي، افسردگي، بي بند و باري را از ديگر تهديدات فضاي مجازي برشمرد و افزود: کاربران بايد با برنامه دقيق و مدون در استفاده از فضاي مجازي خصوصا شبکههاي اجتماعي و بازيهاي رايانهاي فعاليت نمياند و مراقب باشند تا نه تنها در دام اعتياد فضاي مجازي نيفتند بلکه از مشکلات جسمي و روحي اين فضا نيز در امان بمانند.
گفتني است، اين برنامه دو ساعت به طول انجاميد و دانش آموزان سوالات خود را در راستاي فضاي مجازي مطرح و راهنماييهاي لازم به آنان ارائه شد
.